+385 47 411 277 dz-karlovac@ka.t-com.hr
Select Page

Uvjeti korištenja

Trenutno se nalazite na našoj web stranici: https://domzdravlja-karlovac.hr. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Dom zdravlja Karlovac smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti  upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Dom zdravlja Karlovac smatra i sve pridružene stranice koje pripadaju domeni domzdravlja-karlovac.hr.

Dom zdravlja Karlovac zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovoran ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice https://domzdravlja-karlovac.hr pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti i pravila o kolačićima.

Svrha web stranice na domeni domzdravlja-karlovac.hr je prezentacija usluga i poboljšanje informiranosti korisnika zdravstvene zaštite koju pruža Dom zdravlja Karlovac.

Dom zdravlja Karlovac se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Dom zdravlja Karlovac nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Dom zdravlja Karlovac ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.
Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.
Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice Doma zdravlja Karlovac ili njenog sastavnog dijela na druge stranice, uz prethodnu suglasnost Doma zdravlja Karlovac.

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama https://domzdravlja-karlovac.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Dom zdravlja Karlovac i web stranica https://domzdravlja-karlovac.hr jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

AUTORSKA PRAVA

Dom zdravlja Karlovac polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici https://domzdravlja-karlovac.hr. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (Dom zdravlja Karlovac).

Ukoliko smatrate da je Dom zdravlja Karlovac povrijedio vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaj uklonjen bez odgode nakon što bude ustanovljena istinitost sadržaja prijave. U slučaju nenamjerne pogreške, Dom zdravlja Karlovac se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku.

Skip to content