+385 47 411 277 dz-karlovac@ka.t-com.hr
Select Page

Zamjenica župana Karlovačke županije Vesna Hajsan Dolinar sa  ravnateljicom Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu  Majom Grba Bujević te pročelnicom Upravnog odjela za hrvatske branitelje i zdravstvo Majom Vučinić – Knežević  posjetila je u srijedu 17.05.2020.godine Dom zdravlja Karlovac.

Ovom prilikom zamjenica župana uručila je ključeve osobnog  automobila ravnateljici Doma zdravlja Karlovac Tatjani Šterk – Tudić. Vozilo je Karlovačka županija nabavila za potrebe koordinatora za palijativnu skrb, što će im omogućiti  još bolju mobilnost i dostupnost njihovih usluga većem broju palijativnih bolesnika i njihovih obitelji.

Gošće su  obišle prostor djelatnosti palijativne skrbi Doma zdravlja Karlovac: prostorije Centra za koordinaciju palijativne skrbi Karlovačke županije i mobilnog palijativnog tima, gdje ih je Martina Horvat, prvostupnica sestrinstva i koordinatorica za palijativnu skrbi, upoznala sa planovima, radom i aktivnostima Centra i mobilnog palijativnog tima.

Kao pomoć i podršku u radu, Karlovačka županija je u 2018. izdvojila 42.000,00 kn za uspostavu informatičkog registra palijativne skrbi te u 2019. i 2020. godini nabavila za potrebe koordinatora i mobilnog palijativnog tima vozilo u vrijednosti  od 86.750,00 kuna.

Skip to content