+385 47 411 277 dz-karlovac@ka.t-com.hr
Select Page

U okviru patronažne službe Doma zdravlja Karlovac djeluje Grupa za potporu dojenju i Savjetovalište za trudnice Doma zdravlja Karlovac koji su organizirali dana 08. lipnja 2022. godine u vremenu od 09. 00 do 11.00 sati „Piknik u prirodi „ na zelenoj površini na adresi dr. Vladka Mačeka 48, Karlovac.

Ovaj događaj se organizirao nakon dvije pandemijske godine te je jedan od prvih takvih događanja na otvorenom u okviru kojeg su bila organizirana predavanja vezana za zdravstvenu zaštitu žena specijalistice ginekologije i opstreticije dr. Antonije Mihalić Paić, predavanje doktora znanosti Bojana Matijevića sa Veleučilišta u Karlovcu vezano uz prehranu novorođenčeta i humano mlijeko, pozvane sudionice su i magistrica logopedije Bojana Knežević te fizioterapeutica Domjana Neralić iz Poliklinike Suvag Karlovac koje su dale naglasak na motorički i jezično govorni razvoj djece.

Da bi prevenirali i znali kako postupati kod hitnih stanja kod djece predavanje je održao magistar sestrinstva Mario Popovački zi Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije. Predavanja su  zaključena s edukativnim savjetima Udruge Roda kako na siguran način učvrstiti autosjedalicu u vozilu da naši mali suvozači budu sigurni u prometu.

Gradska knjižnica Ivan Goran Kovačić je mamama podijelila besplatne članarine za upis u knjižnicu te je na taj način promovirala poticanje čitanja kod majki i djece.

Skip to content