+385 47 411 277 dz-karlovac@ka.t-com.hr
Select Page

12.02.2019. godine u prostoru Pastoralnog centra Nacionalnog svetišta svetog Josipa na Dubovcu zainteresiranim župljanima predstavljen je model palijativne skrbi u Karlovačkoj županiji s naglaskom na ulogu volontera kao važnih dionika u istoj, a sa ciljem senzibilizacije javnosti o navedenoj temi.

Prisutne župljane pozdravio je mons. Antun Sente, ml., rektor Nacionalnog svetišta svetog Josipa. Prim.dr.sc. Mirjana Lončarić Katušin, kao voditelj Projektnog tima za palijativnu skrb Karlovačke županije, održala je izlaganje o palijativnoj skrbi i razvoju iste u Karlovačkoj županiji. Nakon toga Višnja Jović dipl. ing. socijalnog rada i Saša Kosec, voditelj Caritasa Župe sveta Tri kralja s Banije predstavili su projekt pod nazivom „Anđeoska krila“. 

Ispred Centra za koordinaciju palijativne skrbi Karlovačke županije prisustvovale su Snježana Bosak Komes, bacc.med.tech. i Marijana Car, bacc.med.tech. i odgovarale su na pitanja zainteresiranih.

Župljanima su podijeljeni promotivni materijali projekta „Anđeoska krila“ i Centra za koordinaciju palijativne skrbi Karlovačke županije. 

Skip to content