+385 47 411 277 dz-karlovac@ka.t-com.hr
Select Page

Temeljem  članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama, Dom zdravlja Karlovac objavio je Natječaj, Ur. broj: 01-1819/19 od 4. X. 2019., u Narodnim novinama br. 96/2019, na oglasnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranici Doma zdravlja Karlovac, za prijam u radni odnos:

1.1. doktora medicine specijalista opće/obiteljske medicine ili doktora medicine, jednog  izvršitelja/ice na određeno vrijeme od 6 mjeseci, s mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme nakon dobivanja suglasnosti Ministarstva zdravstvu,

1.2. doktora dentalne medicine, jedan izvršitelj/ica na određeno vrijeme od 6 mjeseci, s mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme nakon dobivanja suglasnosti Ministarstva zdravstva, rad u ordinaciji dentalne medicine u Mahičnu,

1.3. medicinske sestre/tehničara ili dentalnog asistenta/asistentice u djelatnosti dentalne medicine, jedan izvršitelj/ica na određeno vrijeme od 6 mjeseci, s mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme nakon dobivanja suglasnosti Ministarstva zdravstva.

Dom zdravlja Karlovac izvješćuje kandidate koji su dostavili prijave na Natječaj, da su nakon provedenog natječajnog postupka izabrani:

  • za radno mjesto pod točkom 1.1.: Sanela Al Dilawi, dr. med.,
  • za radno mjesto pod točkom 1.2.: Petra Cerovec, dr. med. dent.
  • za radno mjesto pod točkom 1.3.: Ena Deanović, med. sestra.

Zahvaljujemo svim prijavljenim kandidatima i kandidatkinjama na iskazanom interesu za rad u Domu zdravlja Karlovac.

Skip to content