+385 47 411 277 dz-karlovac@ka.t-com.hr
Select Page

Temeljem  članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama, Dom zdravlja Karlovac objavio je Natječaj, Urbroj: 01-1316/19 od 30.VII.2019. godine, u Narodnim novinama br. 72/2019, na oglasnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranici Doma zdravlja Karlovac, za prijam u radni odnos:

1.1. doktora medicine specijalista opće/obiteljske medicine ili doktora medicine, jedan  izvršitelj/ica na određeno vrijeme od 6 mjeseci s mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme nakon dobivanja suglasnosti Ministarstva zdravstva,i

1.2. doktora medicine specijalista opće/obiteljske medicine ili doktora medicine, jedan  izvršitelja/ica na određeno vrijeme od 6 mjeseci s mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme nakon dobivanja suglasnosti Ministarstva zdravstva, rad u ordinaciji opće/obiteljske medicine u Krnjaku, a po potrebi i ostalim ordinacijama Doma zdravlja Karlovac. 

Dom zdravlja Karlovac izvješćuje kandidata/e koji su dostavili prijave na Natječaj, da nakon provedenog natječajnog postupka za radna mjesta pod točkama 1.1. i 1.2. nije izvršen izbor, jer jedina zaprimljena prijava nije potpuna i ne ispunjava uvjete natječaja.  

Zahvaljujemo prijavljenom kandidatu na iskazanom interesu za rad u Domu zdravlja Karlovac.

Skip to content