+385 47 411 277 dz-karlovac@ka.t-com.hr
Select Page

Temeljem  članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama, Dom zdravlja Karlovac objavio je Natječaj, Urbroj: 01-2135/18, (NN br. 118/18) za prijam u radni odnos na radno mjesto:

1.1. Vozača sanitetskog vozila u Odsjeku sanitetskog prijevoza, jedan izvršitelj/ica na određeno vrijeme od 6 mjeseci, s mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme nakon dobivanja suglasnosti Ministarstva zdravstva,

1.2. Vozača sanitetskog vozila u Odsjeku sanitetskog prijevoza, jedan izvršitelj/ica na određeno vrijeme – zamjena za privremeno odsutne radnike zbog godišnjeg odmora i bolovanja.

Dom zdravlja Karlovac izvješćuje kandidate koji su dostavili prijave na natječaj, da su nakon provedenog natječajnog postupka za poslove prethodno navedenih radnih mjesta izabrani:

1.1. Denis Pahanić na poslove vozača sanitetskog vozila u Odsjeku sanitetskog prijevoza, na određeno vrijeme od 6 mjeseci, s mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme nakon dobivanja suglasnosti Ministarstva zdravstva,

1.2. Nedjeljko Mihalić na poslove vozača sanitetskog vozila u Odsjeku sanitetskog prijevoza, na određeno vrijeme – zamjena za privremeno odsutne radnike zbog godišnjeg odmora i bolovanja.

Zahvaljujemo svim prijavljenim kandidatima na iskazanom interesu za rad u Domu zdravlja Karlovac.

Skip to content