+385 47 411 277 dz-karlovac@ka.t-com.hr
Select Page

Temeljem  članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama, Dom zdravlja Karlovac objavio je natječaj (NN br. 90/18) za prijam u radni odnos na radno mjesto:

1.1. Medicinske sestre/tehničara, u djelatnosti opće/obiteljske medicine, jednog izvršitelja na određeno vrijeme od 6 mjeseci, s mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme nakon dobivanja suglasnosti Ministarstva zdravstva,

1.2. Medicinske sestre/tehničara, u djelatnosti specijalističko konzilijarne zdravstvene zaštite – ortodoncije, jednog izvršitelja na određeno vrijeme od 6 mjeseci, s mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme nakon dobivanja suglasnosti Ministarstva zdravstva.

Dom zdravlja Karlovac izvješćuje kandidate koji su dostavili prijave na natječaj, da je nakon provedenog natječajnog postupka za poslove prethodno navedenih radnih mjesta izabrani:

1.1. Irina Kuzmić, na poslove med. sestre u djelatnosti opće/obiteljske medicine, i

1.2. Nevena Mikšić, na poslove med. sestre u djelatnosti specijalističko konzilijarne zdravstvene zaštite – ortodoncije.

Zahvaljujemo svim prijavljenim kandidatima i kandidatkinjama na iskazanom interesu za rad u Domu zdravlja Karlovac.

 

OBAVIJEST O REZULTATiMA NATJEČAJA – NN BR 90-18

Skip to content